Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars van Nederland, en een selectie van Nederlandse first-class partners in het buitenland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Construction homes Dutch Properties

BILTHOVEN

Soestdijkseweg Zuid 202 - 3721 AJ
€ 965.000 k.k.
foto 1 Soestdijkseweg Zuid

Description

Bijzonder, uniek en verrassend, dit zijn zomaar een paar woorden die bij het betreden van deze heerlijke lichte villa in je opkomen! Deze zeer ruime villa heeft grote mooie leefruimtes en is door haar praktische indeling met een tweede buitenentree ook zeer geschikt voor een combinatie van wonen en werken of dubbele bewoning.

Architect Gaasbeek heeft in 1997 op een doordachte en eigentijdse wijze deze ruime villa met een netto vloeroppervlakte van maar liefst 210m², ontworpen met oog voor detail en met een hoog afwerkingsniveau. De villa wordt omgeven door een heerlijke vrije en zonnige tuin van 770m² met diverse zonneterrassen en een eigen bron. Daarnaast is er een ruime oprit met parkeergelegenheid en is er tevens een ruime stenen garage met berging.

Op korte loopafstand bevinden zich de uitgestrekte wandelbossen van Houdringe, het NS station, diverse (basis-) scholen en een breed scala aan winkels en restaurants in het centrum.

Indeling:
Overdekt entree, hal voorzien van wengévloer en toilet. Zeer speelse en lichte woonkamer met aan de voorzijde een grote halfronde erker met zithoek, eveneens met wengévloer waarin de parkachtige tuin overal heel direct aanwezig is. Aan de achterzijde met zicht op de schitterende achtertuin bevindt zich de luxe woonkeuken voorzien van een apparatenwand met alle denkbare Gaggenau inbouwapparatuur. Een aparte werkkamer met zicht op de voortuin completeert deze fraaie woonlaag.

Eerste verdieping:
Overloop met deels glazen “loopbrug” naar een prachtige werk-/slaapkamer met buitenentree en balkon. Tweede overloop, toilet, twee ruime slaapkamers, waarvan een met grote kastenwand en een complete vernieuwde badkamer.

Tweede verdieping:
Wederom een ruime overloop met vide en een technische ruimte. Daarnaast biedt deze verdieping twee ruime slaapkamers beide met fraaie hoekramen waardoor veel licht en een tweede badkamer.

Bijzonderheden:
De architect heeft in zijn ontwerp gekozen voor rechte, geometrische vormen die worden afgewisseld met ronde lijnen die zorgen voor harmonie met de dertigerjaren villa’s in de directe omgeving. Er is gebruik gemaakt van moderne, hoogwaardige materialen zoals aluminium, glas en staal, die in combinatie met een rode baksteen de woning een licht en ruimtelijk karakter geven. De markant gevormde buitenvide met separate buitentrap en loopbrug ontsluit een extra entrée op de eerste verdieping naar de atelier/werkruimte. Trappen zijn uitgevoerd in essenhout en op maat ontworpen De halfronde erker aan de voorzijde en de hoge serre aan de achterzijde met raampartijen tot aan de vloer zorgen ervoor dat de tuin overal in de woning zeer voelbaar aanwezig is.

features

Transfer of ownership
price
€ 965.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
halfvrijstaande woning
Construction period
1997
Specific
N/A
Roof Type
plat dak
Surface Areas And Volume
Living area
210 m2
Other indoor space
m2
Exterior space attached to the building
44 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
730 m3
Plot size
770 m2
Contactpersoon

Eefje Voogd profile image

Eefje Voogd
Real estate agent

+31 (0)20 305 05 60
info@eefjevoogd.nl

Eefje Voogd Makelaardij

Parnassusweg 201
1077 DG Amsterdam


+31 (0)20 3050560


info@eefjevoogd.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us

VIDEOS

Video Soestdijkseweg Zuid 202

PHOTOS